بدون دسته بندی, ویپ

چیپست چیست؟ چرا دستگاه های ویپینگ به آن نیاز دارند؟

چیپست چیست

چیپست مغز دستگاه شماست! این تراشه ها که در اصل برای ایمن نگه داشتن دستگاه های ویپینگ اختراع شده اند، تا به امروز پیشرفت قابل توجهی داشته اند و به چند گروه تقسیم شده اند. در واقع چیپست ها علاوه بر حفظ ایمنی دستگاه می توانند کیفیت بخار دستگاه را هم بهتر و حتی عمر باتری دستگاه را طولانی تر کنند.
در ادامه این مقاله بررسی می کنیم که چرا همه باکس ماد ها یا بدنه ویپ ها دارای چیپست هستند و چرا نباید سمت ویپ های بدون چیپست رفت! هم چنین برخی از کارایی های جالب آن ها را توضیح می دهیم و تفاوت مدل های مختلف چیپست را در کنار هم یاد میگیریم.

اول ایمنی بعد کام! چرا هر دستگاه ویپ به چیپست نیاز دارد؟

اول ایمنی بعد کام

وقتی دستگاه های ویپینگ به تازگی وارد بازار شده بودند هیچ سیستم قطع کننده ای جهت حفظ ایمنی نداشتند و معمولا یک بدنه بودند که به طور مستقیم به اتومایزر متصل میشد. این ویپ های نسل اول که با نام ویپ های غیر قابل تنظیم یا مکانیکال هم شناخته می شوند فوق العاده خطرناک بودند و هستند؛ زیرا اگر بطور اتفاقی سیم پیچ اشتباهی را به اتومایزر وصل ، باتری را بیش از اندازه شارژ کنید و یا دکمه فایر را به مدت طولانی فشار دهید، اتصال کوتاه رخ دهد و دستگاه منفجر شود! تولیدکنندگان دستگاه های ویپینگ برای حل این مشکل شروع به نصب چیپست ها کردند. این پردازنده های داخلی به ویپر کمک می کنند:

  • وات خروجی دستگاه را روی عدد دلخواه قرار دهد و دقیقا در همان مقدار کام بگیرد.
  • از شارژ شدن بیش از حد باتری دستگاه جلوگیری کند.
  • سیستم قطع کننده خودکار کام داشته باشد تا اگر بطور تصادفی دکمه فایر به مدت طولانی فشرده شد پس از 8 یا 10 ثانیه قطع شود.
  • از سیم پیچ یا کویل هایی با مقاومتی کمتر از مقدار خطرناک استفاده کند.

چه کارهایی از دست چیپست ها بر می آید؟

علاوه بر مبحث ایمنی که به عنوان مهم ترین ویژگی چیپست ها بشمار می رود، دلایل زیادی وجود دارد که اهمیت خرید دستگاه های دارای چیپست را چندین برابر می کنند. در واقع یک چیپست پیشرفته و کارآمد طعم بهتری را برای شما به ارمغان می آورد و احتمال سوختگی کویل را تا حد زیادی کاهش می دهد. برخی از نقات قوت یک چیپست خوب عبارت است از:

1. نظارت یا مانیتورینگ:

چیپست های پیشرفته مثل یک برج مراقبت هستند، می توانند همه چیز را کنترل و نظارت کنند! از میزان شارژ باتری گرفته تا دمای کویل و وات و ولتاژ و تعداد پاف و زمان هر پاف دستگاه. این پردازنده های داخلی هم چنین این قابلیت را دارند که تمام این اطلاعات را به صورت دقیق و لحظه ای از طریق صفحه نمایش در اختیارتان قرار بدهد.

چیپست و صفحه نمایش دستگاه

2. کنترل دما یا TC:

هر بار که از دستگاه تان کام می گیرید، کویل کمی داغ می شود. تراشه‌های ویپ با کنترل دما، گرمای کویل شما را اندازه‌گیری می‌کنند، وات مورد نیاز برای حفظ دمای کویل را در دمای بهینه محاسبه می‌کنند، و هنگام بخار کردن، تنظیم وات شما را به بهترین شکل انجام می دهند.

3. حالت های ویپینگ پیشرفته:

علاوه بر حالت TC، برخی از چیپست ها حالت Eco را ارائه می‌دهند (این حالت به شما امکان 10 تا 15 درصد مصرف بیشتر از هر باتری می‌دهد)، حالت Stealth (ابرهای بخار کم)، حالت پخش مجدد یا Replay (مقدار وات/ولتاژ ایده‌آل شما را ذخیره می‌کند). و…
حالت مورد علاقه اکثر ویپرها حالت پالس یا Pulse است، زیرا تنها کافیست انگشت خود را روی دکمه فایر نگه داشته و کام تان را بگیرید.

حالت های ویپینگ

4. پاسخگویی سریع:

فرقی ندارد از کدام حالت ویپینگ استفاده کنید، چیپست دستگاه تان باید بتواند به آن اتفاقی که در کویل می افتد سریعا پاسخ دهد. به همین دلیل زمان پاسخ در چیپست از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در واقع شما به یک CPU فوق سریع نیاز دارید تا بتواند تنظیمات را در یک ثانیه بطور کاملا دقیق محاسبه کند.

5. سرگرم کننده:

تعویض رنگ المان ها در صفحه نمایش دستگاه یا کم و زیاد کردن نور صفحه کار چندان واجبی نیست اما انجام آن سرگرم کننده و جذاب است. برخی از چیپست ها این امکان را به کاربر می دهند تا صفحه نمایش خود را بطور دلخواه شخصی سازی کنند.

بهترین چیپست ویپ کدام است؟

در دنیای ویپینگ به هیچ عنوان نمی توان دو چیپست را پیدا کرد که مشابه یکدیگر باشند. در واقع هر یک از این پردازنده های داخلی برای یک استایل ویپینگ، پیکربندی باتری و بودجه طراحی شده است. چیپست ها از سوی کارخانه تولید کننده تولید و یا انتخاب می شوند و در دستگاه شما قرار می گیرند از این رو نمی توانید این قطعه را مانند کویل یا باتری دستگاه تعویض کنید. پس بهتر است قبل از خرید درباره چیپست ها اطلاعاتی داشته باشید تا بتوانید بهترین گزینه را بر اساس نیاز تان انتخاب کنید.

در ادامه به بررسی برخی از معروف ترین چیپست ها در دنیای ویپ ها می پردازیم.

چیپست DNA:

این چیپست از سطح بالاترین و محبوب ترین چیپست هاست، زیرا در سرعت و پشتیبانی از حالت های ویپینگ حرف اول را می زند. شناخته شده ترین ویژگی چیپست DNA تنظیم حالت آن است که به شما امکان می دهد پارامترهای دقیق دما، ولتاژ و وات ویپ دلخواه تان را به ذخیره کنید و هر زمان که خواستید از آن تنظیمات استفاده کنید.

چیپست GENE:

طی سال های اخیر یکی از غول های دنیای ویپینگ یعنی شرکت VOOPOO به سختی روی چیپست GENE کار کرده و توانسته آن را به کیفیت چیپست های DNA برساند. دستگاه های ووپو از محبوبیت قابل توجهی بین ویپرها برخوردار است. قطعا درصد بالایی از این محبوبیت نشات گرفته از این پردازنده داخلی کاربردی است.

چیپست AXON:

پردازنده داخلی AXON از شرکت بزرگ VAPORESSO یک قطعه هوشمند و بسیار کاربردی است که می تواند تا آخرین قطره جویس تان را به بخار تبدیل کند. این چیپست به صورت استاندارد دارای یک حالت سازگار با محیط زیست یا ECO MODE و یک حالت پالس دو ثانیه ای است. این پردازنده داخلی کارایی فوق العاده ای در مادهای تک باتری دارند از این رو ویپرسو در اکثر دستگاه های خود از این چیپست استفاده می کند.

چیپست AS:

پردازنده داخلی AS از برند محبوب GEEKVAPE هر سال به تدریج بهتر و بهتر می شود. این چیپست با داشتن CPU پرسرعت و قابلیت پشتیبانی از صفحه نمایش های بزرگ و رنگی به عنوان یکی از قدرتمند ترین رقبا در این حوزه شناخته می شود.

چیپست YiHi:

YiHi به عنوان یکی از کاربرپسندترین تراشه های پریمیوم موجود شناخته شده است. البته تراشه YiHi به اندازه تراشه DNA گزینه‌های منحصربه‌فرد ندارد، اما دستگاه هایی که دارای این چیپست هستند بسیار دقیق و کاربردی اند و به اکثر ویپرها کنترل و شفافیت قابل قبولی می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *