ویپ

معرفی بهترین کیت های استارتر ویپ سال 2020

برترین کیت های استارتر ویپ در سال 2020

کیت های استارتر و باکس ماد ها جایگاه ویژه ای در زندگی ویپرها دارند. ویپر هایی که حدود 3 تا 5 سال و یا حتی بیشتر است وارد دنیای ویپینگ شده اند قطعا با استارتر کیت ها کار خود را شروع کرده اند. از پاد سیستم ها گرفته تا جدید ترین دستگاه ها یعنی پاد ماد ها (ما قلا بررسی کرده ایم که پاد ماد چیست، پس اگر با این دستگاه ها آشنایی ندارید پیشنهاد می کنیم سری به این مقاله بزنید) همگی جزو گروه استارتر کیت ها قرار می گیرند. جوانب مثبت و منفی کیت های استارتر باعث به وجود آمدن نوآوری در دنیای ویپینگ و اصلاح مشکلات برخی از دستگاه ها شد. از این رو می تواند استارتر کیت ها را به عنوان عاملی تاثیر گذار در پیشرفت صنعت ویپینگ هم معرفی کرد.
ما تصمیم گرفتیم در این مقاله به بررسی چند مورد از بهترین استارتر کیت های سال 2020 بپردازیم. مطمئنا این مقاله می تواند کمک شایانی به افرادی که می خواهند به تازگی ویپینگ را شروع کنند و همین طور افراد حرفه ای که علاقمند به اضافه کردن بهترین دستگاه ها به کلکسیون ویپ های خود هستند، کند.

توجه داشته باشید این لیست ترتیب خاصی ندارد یعنی بررسی یک دستگاه به عنوان گزینه اول دلیلی بر برتری آن نسبت به گزینه پنجم نیست. هر کدام از دستگاه هایی که در ادامه با آن ها آشنا می شوید به خودی خود جزو بهترین ها هستند و بر حسب نیاز شما می توانند مناسب ترین گزینه باشند. بیشتر از این مقدمه چینی نمی کنیم و یک راست می رویم سراغ اصل مطلب!

1) دستگاه ایجیس ایکس Aegis X

دستگاه ایجیس ایکس

اولین دستگاهی که تصمیم گرفتیم در لیست بهترین ها به بررسی آن بپردازیم دستگاه ایجیس ایکس از برند گیک ویپ است. اگرچه این دستگاه کمی قدیمی تر از 2020 است اما هنوز هم یکی از بهترین هاست و حرفی برای گفتن بین استارتر کیت ها دارد. یکی از مهم ترین ویژگی های این ویپ ضد ضربه بودن آن و همین طور مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار است.
از آنجایی که دستگاه ایجیس ایکس دارای حالت کنترل دماست این امکان را به ویپر ها می دهد هم از اتومایزر ساب اهم Cerberus که معمولا مناسب افراد تازه کار است و هم از اتومایزر های پیشرفته تر و مکانیکال استفاده کنند.
از آنجایی که استارتر کیت Aegis X دارای یک اتومایزر Zeus هم هست، گزینه مطمئنی برای یک استارتر کیت خوب است.

2) دستگاه ایجیس مکس Aegis Max

دستگاه ایجیس مکس

دومین دستگاه لیست ما باز هم از برند گیک ویپ است. ویپ ایجیس مکس از محصولاات 2020 این برند است که به همراه اتومایزر زئوس روانه بازار شده است. نیاز به یک باتری خارجی دارد و سازگار با باتری های 18650 و 21700 می باشد.
توانایی خروجی توان تا 100 وات، داشتن حالت کنترل دما و مقاومت در برابر ضربه و گرد و غبار و نفوذ آب این دستگاه را به گزینه مناسبی برای افرادی که می خواهند دستگاهی خوشدست و تقریبا سبک اما در عین حال قدرتمند داشته باشند تبدیل می کند.

3) دستگاه ویپرسو جن اس GEN S

دستگاه ویپرسو جن اس

دستگاه های سری جن از برند ویپرسو هم از بهترین استارتر کیت ها هستند. جدید ترین دستگاه این سری یعنی GEN S با یک مخزن ساب اهم جدید به نام NRG-S به همراه شیشه اتومایزر SKRR-S در کنار سری کویل های NRG GT یک پکیج کامل و همه چیز تمام را برای ارائه طعم و بخار بهتر در اختیار شما قرار می دهد.
سری کویل های NRG GT دارای 8 مدل مختلف هستند به هین دلیل قطعا یکی از اذین کویل ها می تواند با خواسته های شما از ویپینگ هم خوانی داشته باشد.
چیپست قدرتمند AXON هم باعث می شود این ویپ از حالت های مختلف ویپینگ مثل حالت پالس که قدرت را در هر 0.02 ثانیه افزایش می دهد و یا کنترل دما که امکان استفاده از اتومایزر های پیشرفته را فراهم می نماید، پشتیبانی کند.

4) دستگاه ویپرسو لوکس دو LUXE 2

دستگاه ویپرسو لوکس 2

دومین دستگاه از برند ویپرسو که واقعا باید جایگاهی در لیست برترین ها داشته باشد دستگاه لوکس 2 است.  ویپ لوکس 2 نسخه جدید و آپدیت شده دستگاه لوکس معمولی و لوکس اس است. با توفق تولید این دو مدل، کمپانی ویپرسو تصمیم به ارائه دستگاهی با امکانات بهتر یعنی لوکس 2 گرفت.
لوکس 2 دارای مخزن NRG-S است و به لطف چیپست AXON توانایی ارائه توان خروجی تا 220 وات و ارائه مجموعه ای از حالت های ویپینگ را دارد. برند ویپرسو در جدید ترین پرچمدار خود سری کویل های QF که باعث نارضایتی برخی از مشتریان شان میشد را حذف و کویل های مش سری NRG GT که کیفیت بهتری دارند را جایگزین کرد.

5) دستگاه های سری Drag

دستگاه های سری درگ ووپو

برند ووپو هم با سری دستگاه های Drag وارد این لیست می شود. ووپو با نگه داشتن همان ماد افسانه ای درگ، این بار با یک اتومایزر جدید که با کویل های PNP سازگار است محصول خود را روانه بازار کرده.
با جایگزینی اتومایزر و کویل های PNP به جای کویل های UFORCE، پروسه تعویض کویل و پر کردن مخزن به مراتب آسان تر شده است. از آنجایی که کویل های PNP تنوع زیادی دارند و با سایر محصولات VOOPOO هم سازگاری دارند، پیدا کردن یک کویل متناسب با نیاز شما کار ساده ایست. علاوه بر این از اتومایزر جدید می توان روی دستگاهای قدیمی تر ووپو مثل درگ اس Drag S یا درگ ایکس Drag X به سادگی استفاده کرد.

6) دستگاه آرگاس جی تی Argus GT

دستگاه آرگاس جی تی

دومین دستگاه از برند ووپو، دستگاه ویپ پاد آرگاس جی تی نام دارد. این ویپ پاد دارای خروجی توان 160 وات و اتومایزر پی ان پی ووپو است و از کویل های PNP پشتیبانی می کند. برای افرادی که دستگاه های دیگری از برند ووپو مثل درگ اس یا درگ ایکس دارند این اتومایزر به همراه یک آداپتور 510 می تواند به عنوان یک اتومایز ساب اهم هم مورد استفاده قرار بگیرد. با استفاده از دو باتری 18650 استارتر کیت Argus GT می توانید از تمام قدرت این دستگاه استفاه کنید.

7) دستگاه نونچاکو دو 2 Nunchaku

دستگاه نونچاکو 2

دستگاه نونچاکو 2 دستگاهی است که برند Uwell را هم وارد این لیست می کند. طراحی قلمی شکل و بدنه ای از جنس استیل ضد زنگ باعث می شود با گرفتن این دستگاه در دست تان، حسی مشابه گرفتن ماد های مکانیکال را تجربه کنید با این تفاوت که مدارهای محافظتی بیشتری به آن اضافه شده تا ویپینگ را بیشتر از قبل ایمن کند. جنس بدنه این دستگاه بهم چنین باعث می شود علاوه بر افزایش استحکام بدنه، وزن آن هم به میزان قابل توجهی کاهش یاید.
نونچاکو دو به سنسور حرکتی 6 محوره مجهز است از این رو روی این دستگاه تنها یک دکمه فایر تعبیه شده و مابقی تغییرات مثل افزایش یا کاهش وات با تکان دادن یا کج کردن دستگاه اتفاق می افتد.
دستگاه 2 Nunchaku با باتری های 18650، 20700 و 21700 سازگار است و خروجی توان آن 100 وات می باشد.

8) دستگاه فریمکس مکسِس Freemax MAXUS

دستگاه فریمکس مکسس

این دستگاه یکی از بهترین استارتر کیت هاست که دارای ویژگی های کاربردی و مفیدی است. از جمله این ویژگی ها می توان به داشتن پردازنده داخلی FM Chip-Maxus 1.0 و امکان نصب باتری در هر دو جهت اشاره داشت.
شما می توانید این دستگاه را با یک یا دو باتری راه اندازی کنید! اگر از یک باتری استفاده کنید توان خروجی دستگاه تا 80 وات و اگر از دو باتری استفاده کنید توان خروجی تا 200 وات می تواند افزایش یابد. داشتن سیستم کنترل دما ویژگی دیگری است که هم برای ویپرهای مبتدی و هم برای حرفه ای هایی که می خواهند از اتومایزر هایی با کویل دست پیچ استفاده کنند، کاربردیست.

نتیجه گیری

صنعت ویپینگ روز به روز در حال پیشرفت است و برندهای مطرح در این زمینه سعی دارند در دستگاه های جدید شان باگ های پیشین را بر طرف کرده و دستگاه بهتری ارائه کنند. از این رو اگر قصد تهیه ویپ دارید پیشنهاد میکنیم سراغ بهترین هر برند بروید. ممکن است با کمی اختلاف قیمت روبرو شوید اما مطمئن باشید این هزینه بیشتر به نفع شماست زیرا برای همیشه دستگاهی با کیفیت خواهید داشت. امیدواریم این مقاله توانسته باشد برای شما کاربردی باشد. البته صحبت های ما به همینجا ختم نمی شود! اگر در مورد هر یک از این دستگاه ها سوالی داشتید یا نیاز به مشاوره داشتید می توانید از طریق بخش دیدگاه ها و شماره های تماس با تیم ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *